Köp & Leveransvillkor

Information och villkor för att handla på www.topnotchfishing.se.

Beställningar
Vid beställning skickas orderbekräftelse till din e-postadress. Kolla gärna igenom att din order stämmer och att uppgifterna du lämnat är korrekta. Vid felaktigheter ber vi er omedelbart att kontakta oss på order@topnotchfishing.se så vi kan rätta till felen.

Var noga med att lämna e-mailadress och mobilnr. vid beställning så vi enkelt kan komma i kontakt med dig för frågor rörande din beställning.

För att få beställa måste du vara över 18 år. Om du är under 18 år får beställning göras med målsmans medgivande.

Priser
Alla priser visas i Svenska kronor inkl. 25% moms.

Betalning
För att handla på denna sida kan man göra det med Swish eller banköverföring till Plusgiro. Ingen order skickas förän pengar syns på mottagarens konto.

Leveranser
Våra varor skickas med Postnord och du hämtar ut ditt paket hos närmaste utlämningsställe. Leveranstiden är normalt 5 arbetsdagar.

Om leveranstiden överstiger 10 arbetsdagar vänligen kontakta oss på order@topnotchfishing.se så vi kan kolla upp vad som kan ha hänt. Paketet är vårt ansvar tills det är levererat.

Fraktkostnad
Vi har enhetsfrakt på 58:- oavsett hur mycket du beställer. När du lämnar ditt mobilnummer med din beställning så kommer avisering ske via sms från Postnord när du kan hämta ditt paket. Det är därför viktigt att du uppger rätt telefonnummer. Om du inte lämnar ditt mobilnummer sker aviseringen via e-mail eller att du får ett brev i din postlåda.

Reklamation
Vid reklamation ber vi dig kontakta oss på order@topnotchfishing.se då vi ombesörjer frakten vid reklamation. För att få sin reklamation godkänd måste kontakt tas med oss innan retur görs. Det gäller också att man använt varan enligt våra instruktioner och föreskrifter.

Om en vara får skador under frakten till Dig måste du som kund inom 7 dagar reklamera detta hos fraktbolaget som levererade varan samt hos oss på order@topnotchfishing.se

Ångrat ditt köp
Enligt lagen om distansavtal har du alltid rätt att returnera köp inom 14 dagar.
Tiden räknas från den dag då du mottagit varan och förutsätter att varan är i nyskick och med obruten förpackning.

Vid retur krävs att du kontaktar oss på order@topnotchfishing.se så skickar vi en retursedel som kan användas för retur till oss.
Vid retur står du som köpare för fraktkostnaden. Innan varan återkommit till oss anses den vara ditt ansvar. Ansvaret blir åter vårt när vi mottagit varan.
Vid mottagen retur återbetalas ditt köp inom 14 dagar. Vi återbetalar inte innan varan återkommit.

Om returer som skickas till oss med postförskott godkänns inte.

Outlösta paket
Ej utlösta försändelser debiterar vi en administrativ avgift om 250:-. Du kan inte lägga nya beställningar om denna avgift inte är betald.

Personuppgifter
Vi hanterar Dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen (PUL) SFS 1998:204
Vi lämnar inte ut dina uppgifter till någon annan än de parter som vi samarbetar med gällande leverans och betalning och vi tar inte in andra uppgifter än de som behövs för att hantera din order.

Force Majeure
www.topnotchfishing.se friskriver sig från ansvar att leverera under oförutsägbara fall som kraftigt försvårar vår möjlighet att leverera och fullfölja vårt avtal.
Exempel på sådana är: Naturkatastrofer, lagändringar, inbrott och sabotage.

 

Kontaktinformation
TopNotchfishing
Herrhagsgatan 13A
65218 Karlstad
info@topnotchfishing.se

Innehar F-skatt