Publicerad Lämna en kommentar

Sommarträffen

I fredags var det dags för troligen Vänerns mest utmanande trollingtävling, 24 timmar jagandes efter lax/öring, gös och gädda. Vi satte en järv plan att gå för lax och öring och körde ca 30 distans söder ut från Grums. Väl på plats tog det inte länge innan vi haft en gädda och en öring under mått i båten. Stämningen var god och det kändes bra. Bra förutsättningar med svag vind gjorde att vi körde på hela natten men vi lyckades inte få någon gk lax eller öring.
Ett par aspar, avbitna tackel och ryck och släpp var allt vi lyckades med.

För övrigt har jag lite problem med hemsidan, just det där med att folk inte kan låta bli andras saker. Den blir lite hackad titt som tätt men nu har det flutit på bättre ett tag efter massa åtgärder. Hoppas det fortsätter så.

Bjuder på några bilder från helgens fiske!

Lämna ett svar