Publicerad Lämna en kommentar

Båtmässan 2019

Hej hej hallååå bloggen!

Det var längesen jag skrev något här men det har faktiskt inte blivit något fiske än i år för mig. Det är fullt upp med annat och i slutet av februari är det betesbyggarmässa i Nöjesfabrikens lokaler här i Karlstad. Där har jag tänkt att ställa ut och ta med mig lite gäddgummibeten. Så det är mycket förberedelser inför den.

Men i fredags var det dags för Båtmässa igen, ett tillfälle att prata med vänner man inte träffar så ofta. Nyheter bland båtar och marinelektronik är nästan sekundärt. Jag knappade på nya generationens Humminbird Solix, har testat betaversionen av den nya mjukvaran ett tag och jag är riktigt imponerad vad de gjort med den. En snabbare enhet har jag aldrig knappat på. Den läser in de nya vyerna direkt.

Men nu börjar fiskesuget komma och vi får se när man kan komma ut och bryta i nån fisk.

Tight Lines
/Alexander

Lämna ett svar