Publicerad Lämna en kommentar

Senaste tidens fiske

Hej på er, long time no seen.

Det var ett tag sedan jag skrev något här och sanningen är att det har varit för mycket, mest på jobbet då vi tappat en del i bemanningen så det känns som jag har haft tre heltidstjänster men nog om det.

Jag har försökt fiska för att komma bort från tankar på pappersmaskiner och kunna slappna av, det har blivit en del abborrars med ganska bra resultat. Jag och pappa var ute på Vänern och hade riktigt kul fiske.

Pappa njuter av att åka i Alumacraften på ett spegelblankt Vänern.

Livewellen blev nästan full.

Jag och Emelie tog oss en sväng till stugan för att ha det gött och det blev även en del fiske efter gyltor, fisket var helt okej och vi åkte runt och testade nya platser och samtliga hade fisk på sig. Men det gäller att hitta det där som gör att de håller större fisk.

Nu till helgen är det midsommar och det bär av till stugan igen, förhoppningsvis blir det en del gyltafiske.

Tight Lines
/Alexander

Lämna ett svar