Publicerad Lämna en kommentar

Helgens gössatsning är nu över

Tog även en sväng ut på söndagen för lite mer gösfiske. Då var sambo och mamma med. Helt andra förutsättningar med kraftig vind, ca 9 m/s. Vinden tillsammans med vad jag tror var simmande gösar var en svår kombo. Det var nästintill omöjligt att hinna få ned jiggen på gösekona innan de var borta. Jag lyckades landa två och tappade en ganska fin bredvid båten.

Vi satsade på att ha de gött med att steka lite körv och halloumi på Muurikan istället och ligga vid vasskanten o äta ballerina. Det var mycket bättre!

För att summera ihop förra veckan göspass, bra snittstorlek. Det har verkligen varit mycket fin fisk. Mest honor men även en del hangös. Jag bättrade på mitt vikt Pb till 6100 gr. Det kändes skönt med nådde inte riktigt målet på 6,5 kg. Men det kommer så småningom!

Passade även på igår med lite materialvård. Båten tvättades och damsögs. Emelie gjorde att den såg ut som ny invändigt, även fast den är det. Men det har blivit en del timmar i den redan. Hondan har snart gått 50 timmar nu! Pappa och jag har även svetsat ihop två båtvaggor att ha båten på i garaget vid lite material vård. De blev riktigt bra!

_DSC8778 _DSC8781 _DSC8786 _DSC8790 _DSC8793_DSC8794

Tight lines!
/Alexander

Lämna ett svar