Publicerad Lämna en kommentar

Fisket fortsätter!

Idag blev det ytterligare en dag stirrande på två Humminbird skärmar. Idag hade jag Micke som sällskap i båten och det var lika trevligt och lärorikt som vanligt. Var rädd att fisket inte skulle vara lika bra som igår och det var det inte riktigt, idag simmade de mer men när man väl kom in på dem rätt och fick en bra träff var de ofta sugna på lite gummi!

Började dagen starkt med ett nytt PB på 6100 gr och 84 cm. De kändes bra! Idag körde vi varannan fisk vilket jag tycker är rätt skönt för det är ganska jobbigt att sitta o koncentrera sig på ekoloden en hel dag. Micke kontrade snabbt med en till 80 plussare. Vilken start på dagen!

Fisket går i huggperioder, ibland är det riktigt segt men ibland lite enklare. Vi kunde totalt räkna in 13 landade gösar när dagen var slut. Riktigt trevligt med två över 5 kg. Jag lyckades även kroka en gädda på dryga metern som gav mig en jäkla fight.

Nedan kommer lite bilder från dagen tagna av både mig och Micke!

Ekholmssjön 193
_DSC8754

_DSC8756

_DSC8760

_DSC8768

_DSC8771

Ekholmssjön 158

Ekholmssjön 172

Ekholmssjön 226

snp0616170437

Här är en skärmdump från SideImagen, denna fisken kastar en enorm skugga på botten. Tyvärr var det en sådan fisk som inte ville nappa!

snp0617171926

Denna dumpen är från när jag drillar mitt nya PB, fisken simmar förbi givaren ett antal gånger och kastar skugga på botten. Man kan tydligt se stjärtfenan på gösen på den ena skuggan!

Är riktigt belåten över den nya SOLIX skärmen från Humminbird!

Tack för idag Micke, det var lika trevligt som vanligt!

 

PS, har även klippt ihop ett kortklipp från fisket med Bånkar igår!

Tight Lines!

//Alexander

Lämna ett svar