Publicerad Lämna en kommentar

Simmande gösar…

Igår gjorde jag och Bånkar ett försök på att prickskjuta lite gös. Jag kom iväg från jobbet lite tidigare än vanligt och under efter eftermiddagen skulle det göras ett försök på att prickskjuta gös. Väl framme vid rampen så regnade det utav bara f..n. Så vi väntade ut regnet i bilen. Sedan klarade vi oss hela eftermiddagen utan regn så det var ju skönt. Men gösfisket var svårt. De simmade extremt mycket så det var svårt att parkera båten över dem. Det var även första prickskjutes turen med nya båten och det funkade riktigt bra. Tyvärr lyckades vi bara landa en fisk. Jag bommade två och Bånkar fick linbrott på en tyvärr… Den landade fisken var 76 cm lång var tämligen uppäten efter lek.

Nya tag senare i veckan 🙂

_DSC8691

_DSC8692

Lämna ett svar