Publicerad Lämna en kommentar

Rekning på Glafsfjorden!

Igår 06.00 blev jag upphämtad av Joakim Hed i hans Subaru med en Alumacraft 185 CS bakom. Vi styrde vidare mot Klässbol och Glafsfjorden. Jag, Joakim och Bånkar ska nämligen fiska Gösborren ihop senare i sommar. Så denna turen skulle vi åka runt och testa lite olika intressanta ställen. Det är ju förvisso en dryg månad kvar till tävlingen. Men jag har aldrig fiskat i Glafsfjorden tidigare och det är skönt att testa lite för att veta hur ställen ser ut. Joakim har fiskat här förut så han hade bra koll på läget!


_DSC8643

Lite påfyllning av drivmedel på Nyängsrasta!_DSC8647

Även Micke var ut och rekade inför Gösborren i hans Linder!_DSC8652

Det blåste mer denna dag än vad som förutspåtts. Det var vita gäss istort sett hela dagen förutom någon timme runt lunch tid._DSC8655

Det var dessutom riktigt kallt på morgon, jag tyckte det var skönt när jag var ut till garaget på morgon o lämnade jackan hemma. Det ångrade jag bittert men fick låna en jacka av Jocke._DSC8656

Det var en riktig dröm att fiska ifrån hans Alumacraft, riktigt gott om plats att springa runt på. Väldigt trevlig båt!_DSC8659

Den timmen på dagen när vinden lugnade sig hittade vi ett område som innehöll en hel del abborre. _DSC8662

Detta blev dagens största abborre, strax över 30 cm…

Det var en riktigt trevlig dag på sjön, trots att det inte var så mycket fisk upp i båten. Fiskstimmen måste ha blåsts i sönder från måndagens kraftiga vindar. Jocke är verkligen en seriös fiskare med bra koll. Snappade upp lite saker från han. Alltid kul att fiska med andra och lära sig saker! Tack Jocke och Micke för en trevlig dag på sjön!

<*))))))))>-< <*))))))))>-< <*))))))))>-< <*))))))))>-< <*))))))))>-<

PS. har även köpt mer leksaker, frågan är om jag någon gång kommer att växa upp. Nu blir det lite andra fotovinklar på bloggen i framtiden. Under turen på glafsfjorden blåste det för mycket för att jag skulle våga lyfta med den!

_DSC8638

DJI_0016

Lämna ett svar