Publicerad Lämna en kommentar

Vänergäddor

I fredags var jag, Bånkar och Micke ut och gjorde ett försök på gädda. Hamnen blev Grums och fisket skulle bedrivas utöver.  Vi börjar fisket i första bästa vik och kör sedan med elmotor efter kanterna söderut.

Vi fiskar av många vikar och friliggande grund denna dagen i den fina lugna vädret. I en del vikar ser vi hur gäddorna står o trycker längs botten och när vi närmar oss simmar de iväg. Oskar lyckas med att få två snipor denna dag och Micke en. Jag lyckas inte få en enda. Så det där suget efter att spinnfiska gädda dog… nej då, fiske är fiske och det är bara på det igen.

Igen blir nu på torsdag då det är flygaretrolling på Värmeln, det ska bli mycket spännande!_DSC8226 Micke fixar den första snipan för dagen, och oskar gör sitt bästa för att få den att se stor ut!

_DSC8227

_DSC8233

_DSC8230

_DSC8234

Över och ut!
Alexander

Lämna ett svar