Publicerad Lämna en kommentar

Den går som en dröm!

Första fiskepasset med nya båten är nu gjort. Ett pass riktat efter förleksabborrar. Fisket var segt mycket på grund av den låga vattentempen. Fisken stod ännu och tryckte längs botten på djupare än 10 meter. Vi försökte att fiska grundare för att se om någon fisk börjat stiga mot lekplatserna men de hade de ännu inte gjort. Men ekolodet sökte jag efter fisken men det var ganska tomt. Hittade fisk på ett ställe där det var något grundare men där ville den inte nappa.

_DSC7779

Många vikar där man ville fiska lite grundare var fortfarande isbelagda._DSC7780

_DSC7784

Detta mina damer och herrar är den första landade fisken i båten. Storleken hade ingen betydelse. Första fisken var en abborre och således är båten INTE en gäddracer. Nu kommer det bli en riktig abborrmagnet._DSC7786

Putte lurade upp denna med en hederlig balansare på 10 meters djup._DSC7793

Det här är alltså skutan. Det blåste ju ganska bra under söndagen. Säkert över 10 m/s i topparna. Trodde inte denna lilla storleksökning på båt skulle göra så mycket, men den gick som en dröm i vattnet. En mycket tystare åktur blev det med 2XB hull skrovet. Jag kan knappt beskriva med ord hur nöjd jag är. Helheten på båten med val av elektronik är verkligen Top Notch.

Den nya elmotorn från Minn Kota med den uppdaterade spotlocken fungerade som en dröm. Man kan nu ligga HELT still med båten, även på ställen med rejäl pålandsvind.
_DSC7794

Storleken blev lite större under dagen._DSC7800

_DSC7802

Vi avslutade dagen lite tidigare med att bogsera in en båt som hade fått impellerhaveri.

Over and out
/Alexander

Lämna ett svar