Publicerad Lämna en kommentar

Sportfiskemässan!

I torsdags kopplade jag på Alumacraften och tillsammans med Fiskebröder Micke åkte vi ned till Elmia och sportfiskemässan. Där skulle jag vara med i Westgears monter och hjälpa dem så gott jag kunde. Framför allt visa upp min båt. Då det inte bara enligt mig utan även enligt dem är den bästa Alumacraft båten. Perfekt i storlek, det grymma skrovet 2XB-hull, riktigt bra planlösning.

De hade en ganska stor monter där vi ändå fick tränga in 7 båtar. De hade även med 5 andra båtar som placerades på lite andra ställen. Mässan gick bra, dock gick den alldeles för fort då helgen var över i ett nafs. Jag hade riktig roligt och det var kul att prata Alumacraft med många intresserade.

Nu är jag sjukt sugen på att åka ut och fiska med båten 🙂

_DSC7730

_DSC7731

_DSC7737

_DSC7747

_DSC7750

Lämna ett svar