Publicerad Lämna en kommentar

Fit for fishing!

Sådär, ca 15 timmar senare är all elektronik på plats. Det är väldigt mycket arbete med att dra kablar för att det ska bli som man tänkt sig och inte bli för rörigt. Jag är ganska nöjd, trots att det givetvis kan förbättras. Men nu ska det provas så att allt fungerar som det ska. Sen om man får tråkigt någon gång kan man ju alltid fundera på om det finns några bättre lösningar.

_DSC7675

Här är det inte mycket kablar nu men här ska det kopplas in en hel del._DSC7676

Här är det massa saker som väntar på att bli inkopplat._DSC7679

Sådär. Allt är nu färdigt och redo._DSC7680

Här går kablarna från 360 givaren samt sidogivaren ned._DSC7681

Nya ekolodsfästen från Traxstech, de är väldigt fina._DSC7682

Nu är det mer kablar här än förut. När det blir så mycket kablar så ser det ju rörigt ut hur bra man än sätter upp dem._DSC7683

_DSC7684

_DSC7685

_DSC7686

_DSC7687

_DSC7689

Minn Kota M330 laddaren på plats, med denna laddare laddas alla 3 batterierna samtidigt. Bara en sladd att koppla till vägguttaget, det är skönt när det är smidigt. Denna kan sitta inkopplad länge då den håller koll på batteristatusen och underhållsladdar vid behov._DSC7690

Så nu är det bara en premiärtur kvar för att se så allt fungerar som det ska. På torsdag tar jag med båten ned till Jönköping och Sportfiskemässan. Jag kommer visa båten i Westgears monter under helgen så kom gärna förbi och säg hej och spana in det som jag anser är den perfekta sportfiskebåten!

Tight Lines
//Alexander

Lämna ett svar