Publicerad Lämna en kommentar

Nu är hon hemma!

Igår, nästan på dagen 1 år och 11 månader sedan jag hämtade min första Alumacraft, var det dags att hämta min andra och lämna in den första. Det är en bra bit att traila de 40 milen ned men man är alltid så varmt välkommen till dessa killar på Westgear. Jag hade gärna stannat längre och tittat på alla nyheter som kommer visas för allmänheten på Sportfiskemässan i Elmia men det är ju 40 mil hem också…

_DSC7665

På Westgear var det fullfart med montering och ankomst av nya båtar. Det stod ett gäng båtar snyggt uppradade i väntan på leverans, så även min. Shit vilken fullträff till båt jag köpt. Det märks att denna båten är lite exklusivare. Varje detalj är än mer genomtänkt och utformad till perfektion. Var nöjd med min gamla och jag undrar hur nöjd man kan bli? Längtar verkligen efter att få ta Erna på en tur. Ja ni hörde rätt. Erna, en båt ska ju döpas efter den som har namnsdag dagen då båten övertas. Som tur är är inte denna båten tillräckligt stor för att få döpas till killnamn, i så fall hade namnet blivit Ernst.

Till veckan kommer jag börja borra och skruva dit ny Minn Kota elmotorn och Humminbird skärmarna. Det ska bli riktigt kul.

 

_DSC7670

_DSC7671

_DSC7672 _DSC7674

Lämna ett svar