Publicerad Lämna en kommentar

Nya båten har hittat till Sverige!

Nu har nya båten hittat till Westgear i Halmstad. Nu ska jag få klart den nya trailern så jag kan hämta den. Erik Hansen  var vänlig att skicka lite bilder igår när de lastade ur  båten från containern den fraktades i. Nu ska Westgear montera en Honda BF60 med BigTiller, splash guards och lite andra tillbehör.

Jag väntar även på ett paket innehållande den nya Minn Kota Terrovan med I-Pilot Link, nu blir det en 80 lb 24 voltare. Kommer behålla mina Humminbird Onix ekolod ett tag till, även fast Humminbird lanserade efterträdaren förra veckan, SOLIX. Den kommer i storlekarna 12″ och 15″. Det skulle ju sitta fint.

Det kom även en ny mjukvaruuppdatering till ONIX’en som gör att man kan se bottenhårdhet och vegitation på AutoChart Live. Det ser jag fram emot att testa, då 99,9% av fisken står runt hård botten är detta en riktigt bra verktyg i jakten på stor fisk.

16326040_10210138443071558_564384693_o

Lämna ett svar