Publicerad Lämna en kommentar

Cannon Easy-Troll

Har sålt en hel del saker ett tag så nu har man råd att införskaffa lite nya saker. Det första som anlänt är ett par Cannon Easy-troll djupriggar. Ville ha ett par mindre så jag skulle kunna ha dem både på den nya Aluman och Rocaden. Ja ni läste rätt, ny Alumacraft. Har nämligen gjort klart med grabbarna på Westgear att nästa år kommer det fiskas ifrån en Alumacraft Classic 165 Tiller. Denna byggs om ett par veckor och anländer Sverige i början av nästa år. Det ska bli spännande och se om 165an är lika smidig som 145an vilket jag hoppas på. Samtidigt som den nya blir lite rejälare och klarar större vatten bättre.

Med anledning av detta blev det ett par Easy-troll, dessa har samma hus som Uni-troll 10. Det enda som skiljer är att dessa har en fast lite klenare bom på 60 cm. Jag tror det blir bra. Nu ska det bara lösas med en fastsättning av den.

Kommer med mer rapporter vad som införskaffats så småningom när det dyker upp här hemma. Ska även se över om jag har något mer jag behöver bli av med hehe.

_dsc7006

_dsc7022

Lämna ett svar