Publicerad Lämna en kommentar

SadMan är laddad för VPO!

SadMan är ett trollingbete för gädda jag gjorde för ett par år sedan, nu har han fått en ny kostym. Ändrade om lite i mastern och lade till en paddel för att kunna göra den som gummibete. Lagomt till helgen och Vänern Pike Open är den klar för test. Jag vet ju inte riktigt hur den beter sig än i vattnet. Så det ska bli spännande. Har gjutit upp ett par för test så får vi se, funkar den bra kan jag köra jobba med finishen!

Roligt är även att Patrik börjat med betesbyggandet på allvar. Så vi är hemma på varsin plats och bygger beten med telefonkontakt för att kunna hjälpa varann och komma med idéer. Bilder på hans skapelser kommer inom kort!

Här kommer i alla fall ett par bilder!

_dsc6792

_dsc6795

_dsc6794

_dsc6793

Lämna ett svar