Publicerad Lämna en kommentar

Livingston och mandelkubb!

Igår blev det en eftermiddagstur efter abborren igen. Denna gång var Oskar och Stefan med. Vi kom iväg ut vid 16 tiden och fisken var på stöten direkt. Oskar och Stefan landande 4 fiskar direkt och jag kände ingenting. Efter detta var fisken borta. Vi bytte ställen fick några för att sedan vara dött, fisket var igår betonat av riktigt markant huggperioder. Stefan fiskade på bra med ett bete från Linvingston Lures, jag testade mina nya Wingman Perch som jag införskaffade på Sun City Predator show som fungerade bra och Oskar fiskade med allt möjligt. När dagen var slut var det ganska lika i antalet fångade fiskar, men Stefan fick den största på 39 cm.

_dsc6511

_dsc6515

_dsc6521

_dsc6529

_dsc6524

_dsc6525

_dsc6531

Lämna ett svar