Publicerad Lämna en kommentar

Livingstone lures!

Livingstone lures är ett ljudbete från staterna, jag skrev en artikel om detta bete i ett tidigare nummer av Magasin Mitt Fiske. Detta bete har än inte fångat flest eller störst, det som varit bra med det är att det alltid levererat. De gånger vi försökt med varenda metod för att lyckas få en abborre har dessa Pro Ripper från Livingston alltid fungerat.

Idag var inget undantag, hade sjukt segt abborrfiske men ett av dessa beten gjorde att jag slapp det fula ordet. Jag fiskade själv i ca 2,5 timme, mesta tiden gick åt till att göra sjökort med Autochart live. DET ÄR EN DRÖM att kunna göra sjökorten direkt. Det fungerar så bra på Onix skärmarna jag har. Blir nästan lite bortskämd. Efter ett tag anslöt Oskar och Patrik för att fiska lite, vi hade ingen lyckad kväll fiskemässigt men de var en behaglig kväll ändå!

_dsc6396

_dsc6397

_dsc6400

Lämna ett svar