Publicerad Lämna en kommentar

Pelaggösar!

Idag tog jag mig en tur ensam med Alumacraften, jag orkade inte gå runt hemma i lägenheten längre o vänta på att semestern ska ta slut. Vädret tillåt äntligen fiske, går ju iof fiska i alla väder men det är inte min grej. Jag vill fiska när det känns rätt. Det kändes lämpligt att kolla om gösarna var sugna på gummi.

_DSC6192

Vädret på morgon var riktigt fint. Det började med några gäddor innan jag hittade gösen. Tog ett par gösar på samma ställe innan det dog av. Från att fiskar som klev på jiggen direkt till att de bara går upp och luktar på den. Det fortsatte så långt in på dagen att de bara gick upp, luktade och simmade iväg. Till slut klara inte mitt tålamod med det längre så jag packade ihop och åkte hem.
_DSC6202

Dagens största, mätte den aldrig. Hade fullt sjå med att rigga kameran o lyckas ta en bild på mig själv..

_DSC6207

Det börjar bli en hel del sjökort gjort. Autochart live är verkligen riktigt användbart. Gillar det skarpt.

_DSC6208

tight lines
//alexander

Lämna ett svar