Publicerad Lämna en kommentar

Lördagsmys!

Igår tog Bånkar o jag en tur på sjön, på sjön hittade vi Micke som var ute o letade gösekon. Vi letade mest abborrar. Vi testade en plats på vägen mot våran favoritplats i den sjön. Oskar fick en lite gös och jag fick ett stort träd. Vi bestämde oss för att dra vidare. Väl på plats, på stället där jag bättrat på mitt abborre pb de två tidigare abborrturerna. Abborrna var till en början riktigt i stöten o det var kontakt med fisk i varjekast! Sånt är kul o inget vi har varit bortskämda med. Men klockan gick o jag började bli sugen på korv. Vi gjorde ett strandhugg där Micke anslöt oss.

_DSC5073

_DSC5094

_DSC5095

Efter lunchen skulle det fortsättas med att leta större abborre, men fisken var som borta. Man kunde fortfarande se dem på lodet men nu var de inte sugna längre. Troligen ställde den vindkantring vi hade under lunchen till det. Eftersom abborrfiske var segt tänkte vi gå över till prickskyttet istället. Min SI ville inte vara med riktigt under dagen, troligen för att pollen som är i vattnet som stör ut den. Ibland kunde fisken synas men ibland helt borta. Så det gällde att köra på dem. Vi hittade ett par ekon men de ville inte nappa. Micke drog fin gös bredvid oss men för oss ville det sig inte. Micke hoppade till o med över till Alumacraften för att hjälpa oss men allt vi lyckades kroka var en gädda. Nya tag fram över!

Tack för en gosig dag på sjön boys!

_DSC5087

_DSC5101

_DSC5085

_DSC5079

Klart slut
//alexander

Lämna ett svar