Publicerad Lämna en kommentar

Stor-Abbörr och Flygaretrolling!

Tänkte skriva ett sent inlägg om förra veckans fisken. Förra onsdagen tog jag en komp-dag och Oskar var sugen på att fiska abborre. Dan var ganska seg och det verkade som de börjat leka. En del var tjocka och en del var skranare. Dagen gick och vi hittade inte riktigt fisken. Vi bestämde oss för att prova grundet vi brukar fiska mest och där jag tog ett personbästa härom veckan på abborre. Jag körde en dropshotade megateez och plötsligt blev det stopp. Gädda eller en bra abborre sa jag till Oskar som började ta fram telefon för att filma när en gädda skulle dyka upp. Men det var ingen gädda som dök upp utan en bra abborre. Oskar fick fram håven och kunde lyfta in mitt nya personbästa på abborre på 1320 gr och 46 cm. Det tar sig, endast 280 gr kvar till målet nu!

_DSC4970

Piggvar BW

_DSC4965

_DSC4944

Dagen efter var det flygaretrolling på Värmeln. Första gången jag fiskade på den sjön, vi hade en kul men trög dag. Vi kunde efter lite slit få ihop tre gäddor vilket inte räckte långt! Det fanns team som fiskade mycket bättre!

_DSC4994

_DSC4992

_DSC4991

_DSC4984

Lämna ett svar