Publicerad Lämna en kommentar

Titelfight och säsongsavslutning!

Ja som rubriken lyder så är det säsongsavslutning, med de menar jag att det högst troligt att det inte blir något mer ismete för mig i vinter om det inte slår om och blir en helveteskyla. Men risken är nog lika stor som att grisar börja flyga. Titelfight då kanske ni undrar? Jo de är ju så att bröderna Svensson slåss om vem som är den rättmätige snipkungen. Hittills har snipjakten börjat bra för Micke men igår var det Mattias som dominerade. Kanske inte ska vara för elak då han sytt mig en alldeles egen avkrokningsmatta, speciellt utformad för ismete!

_DSC4174

Mattias är här på väg att släppa tillbaks en större gäddsnipa, se hur snyggt avkrokningsmattan skyddar fisken mot den vassa iskanten.
_DSC4175

_DSC4178-2

Väldigt nöjd måste jag säga, nästan hånler åt en besviken Micke som förlorade titeln ”Snipkung” till sin broder.
_DSC4181-2

_DSC4204

Oskar, Bånkar, Ånkar, Mos Westlund, om en det funnits en skönhetstävling bland fiskare borde han väl ligga rätt bra till med sin outfit. Se hur väl han bär upp de rosa halkbroddarna._DSC4206

Vädret under gårdagen var inte så trevligt, egentligen skulle man väl stannat hemma igår då ingen av de viktiga faktorerna för ett lyckat fiske stämde. Sjunkande tryck, regn med mera är inte idealiskt för ett lyckat fiske. Men jag ville ut, man vet aldrig om man kan ha tur med en fisk, för det kan ibland räcka med ett hugg för att en dag ska bli helt fantastisk._DSC4215

Nu kommer bloggen ta en paus på ca 6-8 veckor då jag åker till staterna imorgon bitti för att starta upp en ny Mjukpappersmaskin. Ska se om man kan komma ut o fiska något, isåfall kanske det blir ett inlägg!

//Tight lines och skitfiske på er
Alexander

Lämna ett svar