Publicerad Lämna en kommentar

Röding – P&T

Igår tog jag och herr Karlsson en liten roadtrip till Kilsbergen för att fiska lite röding. Meningen var att unge herr Westlund skulle varit med, han ballade ur och skylde på att han fått dålig is i groggen han hade druckit kvällen innan. Fiskesuget var iallafall stort när bilen rullade ut från innergården på Herrhagen. Strax innan Stolpen visade yttertemperaturmätaren i bilen -25,5 grader. Vettiga människor som vi är brummade passaten vidare mot Kilsbergen. Jag hade läst på deras hemsida att det skulle vara sååå enkelt att köpa fiskekort där. BARA att ladda ned en app, scanna en QR-kod och börja fiska. Gick fram till tavlan, startade appen, siktade in mig på QR-koden och ingenting hände!? Va falls, provade säkert i 20 minuter. Vad som skulle vara så enkelt var inte de, tydligen räcker det inte vara ingenjör för att lösa det problemet. Ytterliggare ett problem med de var OM det hade funkat hade vi inte fått börja fiska på 1 TIMME för att det var tvungen att processa och man skulle få en bekräftelse. Vi for iväg till Statoil i Karlskoga och köpte ett varsitt fiskekort där istället, mycket enklare. Där kunde man till och med betala med kort direkt. Smidigt om man hade vetat de direkt.

Väl ute på isen borrade vi ett varsitt hål. Jag borrade hålen och tog givetvis fel hål för det nappade inte i mitt. Men för Robin nappade titt som tätt och han lyckades lura tre rödingar och en abborre. Årets första fiskepass och feskefetta, börjar bra.

_DSC3718

_DSC3728

_DSC3734

_DSC3737

_DSC3747

Lämna ett svar