Publicerad Lämna en kommentar

Vinterträffen!

Sent om side kommer ett kort inlägg från helgen, teamet deltog i Grums Trollingklubbs tävling Vinterträffen. En tävling som iår verkligen var en vinterträff, 5 grader kallt och en härligt uppfriskande nordanvind under lördagen. Det var stundtals kyligt mellan nappen. Vi började starkt med en fisk redan när vi satte första spöt, öringen föll för en egenlackad bomber i färgen”Siklöja”. Vi bestämde oss för att nöta i området och ett par timmar senare gjorde en lax öringen sällskap i kylboxen. Laxen bjöd på flera härliga luftsprång innan den håvades. Eftermiddagen var trögare och endast en öring under mått samt en gädda landades.

Söndagen blev inställd vilket egentligen inte gjorde mig så mycket eftersom jag fortfarande var frusen, det hade dock varit kul att få komma ut och kämpat för att avancera i resultatlistan. Med våra två fiskar slutade vi på en okej fjärdeplats. Rocaden gjorde ju trots allt höstpremiär under tävlingen.

DSC3249

Lämna ett svar