Publicerad Lämna en kommentar

Mer braxen mete…

I fredags var det dax för brax igen, denna gången lite senare och lite längre. Vid 16 tiden bar det iväg, första stoppet var införskaffande av proviant. Fick ju mig en Muurikka när jag fyllde år, med tillbehörssats för gasol. Fördelen med gasolen är ju att man kan reglera temperaturen, även att den är stabilare. Eftersom det var fredag så vad passade inte bättre än tacos?

_AP04849

Denna gången var fisket segare än sist, en grad kallare i vattnet och taskig månfas kanske störde fisket?

_AP04871

Bånkar fick den äckligaste mört jag sett, full i svamp… 580 gram vägde den iallfall.

_AP04875

Sedan fixade även samma herre en fin fin natt-Id på 2260 och nytt pb!

Inte en bild på en brax, men braxar fick vi men de va så små så jag brydde mig inte om att ta fram kameran i hällregnet. Vid 03:00 packade vi ihop och styrde bilen hemöver. We’ll be back!

Tight Lines
//Alexander

Lämna ett svar