Publicerad Lämna en kommentar

Styv kuling…

Idag kunde inte lite vind stoppa oss för att komma ut och försöka fiska lite abborre, det går väl alltid hitta någon lä-vik. Men det blåste banne mig för mycket. När vinden tar dag i linan och lyfter jiggen från botten är det svårt att hitta rätta känslan, en för tung skalle tar ju också bort känslan. Betesfisken stod djupt, och abborren hittade vi inte. Vi letade runt betesfisken, i branter, uppå toppar, vid vassen. Vid vassen fanns det små gäddsnipor iaf…

I Humminbird Onix skärmarna finns en funktion som heter Autochart Live, den fungerar som det låter att jag kan göra mina sjökort direkt medan jag fiskar. Och får således en djupkarta i realtid. En funktion som verkligen jag gillar! Just att det händer nu utan en massa handpåläggning hemma vid datorn. Ni kan se kartan till vänster i bilden nedan. Någon kanske känner igen ön i bakgrunden med 😉

När regnet och haglet kom bröt vi och åkte hem. Jag vet, lite kärring-fasoner men men. Jag börjar bli bekväm 😀
Så idag blev vi besegrade, bara att bryta ihop och komma igen!

_AP04678

IMG_7409

Lämna ett svar