Publicerad Lämna en kommentar

Nu är det nog över…

Sista ismetespasset gjordes förmodligen igår, trodde det var förra helgen men Micke och Mattias lyckades leta upp ett fiskbart vatten. Denna säsongen har vi verkligen inte rosat marknaden och alla teorier som man haft har verkligen fått sig en törn. Anledningen till att vi inte lyckats fullt ut tror jag inte beror på det platser vi fiskar, hur vi fiskar och med vilka tackel vi använder. Jag tror bara säsongen varit trög, se bara på gösarna Gåård och Bånkar fångat, ingen tunn flourocarbon med småkrokar! Ståltafs, stora krok och rejäl mört! Gäddan jag tog förra helgen, liten krok, liten mört och tunn flourocarbon! Jag vill påstå att vi inte haft flytet med oss, och det är som Micke sa; Hoppas inte detta är en vägledning hur resten av året kommer bli!

Vi skulle satsa på gös igår, i en sjö där det finns grov fisk. En sjö som vi inte fiskat på i vinter, en sjö som jag aldrig varit på. Vi starta dagen med gäddor, fortsatte med gäddor och avslutade med en Abborre på ett extra spö som placerades mitt i campen. En abborre på prick kilot!

_AP03887

Bånkar med en gädda på 98 cm, 8 plus som vi sa till han efter han släppt tillbaka den då vi vet att hans PB är på 7,5, taskiga? INTE DÅ!

_AP03897

Det tog hårt på isen under dagen!

IMG_7127

Idag kom även den nya elektroniken till Alumacraften! Två Humminbird Onix skärmar som kommer användas flitigt! Har ställt upp dem på vardagsrumsbordet så jag kan sitta och torrglo på dem! Båten skulle egentligen ha kommit idag till Sverige idag, men färjan är en vecka sen! Suuurt….

På onsdag sticker jag och Putte på reportageresa med Magasin Mitt Fiske till Bornholm och fiskar lax i tredagar med Wildwater på deras, Nordic Trolling Camp. Ska bli kul, havsöringsgrejerna kommer även bli med!

Tjipp och på återseende!

Lämna ett svar