Publicerad Lämna en kommentar

Segt, kallt och god mat!

Idag var det ju dags för ett nytt försök på gösen, denna vintern har varit riktigt seg för mig. Fisket vill inte släppa, tog till och med bort chiquita klistermärket från pulkan i tron på att det skulle bli bättre idag.

Gäddbröderna öppnade starkt med varsin gädda idag, sen tog Mattias ledningen och behöll den dagen ut. Ska även tilläggas att han fick två abborrar och en gös på ca 3,5 kg. Jag, Gåård och Bånkar lyckades även med konststycket att fånga en gädda där Bånkar fick den största på 93 cm och 5,2 kg.

Så 1 gädda på ca 8 timmars fiske är inte okej, det är inte bra, det är segt. Det var även surt på isen idag, vinden från ost värmde inte, den kylde. Även om vi hade en brasa att värma sig på blev det lite rått. Satt hela dagen och längtade efter att sätta sig i bilen och dra på rumpvärmen på max, då valde den tydligen att lägga av. Så fick sitta de ca 9 milen hem och frysa om min lilla rumpa. Det tar aldrig slut liksom…

Men nästa helg, då tror jag det släpper!

Nedan kommer lite bilder från dagen.

_AP03751

En fin abborre fångad av Mattias.

bankar

Bånkar med en gädda.gåård med semelmusche

Gåård hade suttit och mumsat i sig semlor, syns de?

mattias med gös

Mattias med dagens enda landade gös, lite dåligt fokus med det bjuder jag på.

pannkakor

Det bästa med hela dagen är pannkakorna, det tror jag Mattias tycker med 😉

ånkar fixar pannkakor

Bånkar i fullrulle med att flippa pannkakor med isskrapa och en sked då stekspaden låg kvar hemma…

Lämna ett svar