Publicerad Lämna en kommentar

Hejdå Lillbåten, Hej Alumacraft!

Det är med blandade känslor jag skriver detta inlägg, min egen byggda båt är nu såld. En båt som jag renoverat efter mina önskemål med mina bara händer. Lagt min tid och själ i det projektet. Kommer sakna den helt klart, en mysig båt att ha i mindre sjöar och trolla efter både gös och gädda med. Det roliga är att det är en jag känner som köpt den och om jag har tur kanske han bjuder upp mig så jag får känna lite på den.

Nu i fredags var jag ned på båtmässan för att kika på en värdig ersättare till lillbåten, har gått i tankar om att göra ett nytt projekt med en ny båt att renovera. Men efter en hel del funderingar kom jag fram till att jag inte är villig att lägga ned all tid det tar, jag vill kunna fiska istället. Så en färdig båt skulle det bli. Har sedan många år dreglat över Alumacrafts fina båtar med deras höga finish och smarta inredningar. Efter lite prat med killarna på Westgear kom vi överens så jag slog till på en Alumacraft 145 Tiller Honda Edition, en båt på 442 cm lång och 193 cm bred. På akterspegeln kommer det sitta en Honda 40 med Big tiller. Båten kommer att börja byggas till veckan och förmodligen vara hemma för avhämtning i Halmstad i början på april. Nedan kommer lite bilder på vad som komma skall ska bli min nya ögonsten!

Rövbild

En bild som nästan är lite pornografisk, vackrare ändalykter får man leta efter!

Nitar

Det är lite manligt med nit, om det är nit eller svets som är bäst vet jag inte. Vet att det är nackdelar med båda.

Alumacraft

Alumacraft har gått tillbaka till sin gamla logotyp, gillar den!

Inredning1

Praktisk inredning som lämpar sig till många olika typer av fiske!

MedSimonOveHonda

Simon, jag och Honda chefen. Eftersom jag var den första som köpte en båt utrustad med Honda på mässan fick jag en överraskning.

SimonochAndreas

Simon och Andreas på Westgear, saknas på bilden gör Tobias. Riktigt trevliga killar! 🙂

 

Lämna ett svar