Publicerad Lämna en kommentar

Snö, gädda, snö, GÖS, mer snö!

Idag skulle vi på det igen, jakten efter gösen. Inte bara stora gös utan många stora gösar. Återigen åkte jag upp till fiskebröderna, kan nog snart kalla dem mina bröder för har umgåtts med dem ganska mycket på slutet. Men det har jag inget emot, trevliga och snällare personer får man leta efter. Dessutom är de duktiga gösfiskare så jag är idel öra när de berättar om deras djupaste hemligheter. Bland annat .. nej då, jag tänker inte avslöja dem 😉

Med upp idag var Gåård och Putte, Gåård gick lite mer inför gädda med större mört och stål tafsar. Vi andra med mindre mört. Men det var endast Micke som lyckades fånga gös idag, två dessutom. PROFFS fasoner, jag och Mattias höll oss till ett par mindre gäddor. Vi vill inte ha små gös som de Micke fick, nee väger de under 5 kan det kvitta 😉 Vi säger så iallafall. Nedan kommer ett gäng bilder från en snöig dag på isen 🙂

Campen

gäddgänget

MickeGös4500

Lämna ett svar