Publicerad Lämna en kommentar

Senaste tidens fiske

Då har jobbet äntligen dragit igång efter nästan tre veckors semester, tre veckor då borde man ju hinna med en del fiske. Men endast de tre sista dagarna spenderades endera på en is någonstans i Värmland eller vid Vätternsstrand spödängandes.
Men vi börjar i söndags när vi hade fiskebröderna på besök, planen var att prova världens svåraste sjö. Med deras enorma portfölj med fix och trix för att fånga gösen samt våra kockkunskaper borde det bli en bra dag på isen. Men fisken var så svår flörtade som den alltid har varit. 24 spön på isen och endast en liten gäddsnipa. Men Micke var nöjd med gäddan 😉 Mer bilder kan ni se på deras blogg!

_AP03265

Tisdagen bar det iväg till Vättern igen, tredje gången gilt tänkte jag. NU fan ska jag få drilla en lax från land! Men f*n heller! Trots vak och laxar som simmande utanför oss och fullt med spigg efter land. Så det får bli ett nytt försök snart igen.
Det syns på bilden att det var en tidig morgon 😉

_AP03281

Tisdagen åkte jag upp och hälsade på fiskebröderna igen, trevligt väder möttes jag av när jag klev ut genom lägenhetsdörren. Gös stod på schemat men gösen var lika svårflörtad där. Det svajiga vädret gjorde den lynniga gösen lynnigare! Men Micke lyckades fånga ett par gäddor 😉
Jag vet inte vad ni har fått för intryck när man läser deras blogg,  intrycket jag fått är att det är Mattias som fångar en massa gäddor. Men jag och Mattias diskuterade detta och vi var eniga båda två, det är Micke som är gäddfiskarn 😉

Nya försök på isarna blir till helgen, om mörtarna behagar att gå in i våra burar.

MickeMedgädda

MickeOGädda

Spö o vippa

Lämna ett svar