Publicerad Lämna en kommentar

Saltstraumen Brygge 2014

Årets andra havsfiskeresa gick till Saltstraumen Brygge som vanligt åkte jag med Stefan på FiskaNorge. Med på resan var min far, Robin och Stefan.

Vi åkte dit för att få lite avkoppling, både jag och Robin har jobbat mycket både före och efter, därför detta blogginlägget kommer ganska långt efter. Nu tänkte jag iallafall skriva några rader om det och lägga ut några bilder mitt i köksrenoveringen. Köksrenoveringen är anledningen till att jag inte fiskat något på sistone, men nu närmar det sig färdigt, lagomt till fiskesäsongen.

Vi åkte bil upp till saltströmmen, bilen var fylld till överlast gränsen med fiskeutstyr och kamerautrustning. Målet med resan var att ta en varsin hälleflundra, tre av oss lyckades med detta.

Kan summera fisket som lyckat, vi kunde ha lagt ned oss mycket mer och fiskat ännu mer men vi valde att ta det lite lugnare och fick bra med fisk ändå. En del följde med hem och en del gick tillbaka. Boendet vid Saltstraumen Brygge var bra, båten låg precis nedanför altanen vid husen.

Får se var nästa års fiske resa bär av, de lutar åt Andörja igen, jag gillar’t där 😀

Pappa med hälle 12 kg

Pappa med sin hälleflundra, strax över metern och ca 12 kg

Pappa o Jag, Lubb o Hälle

Jag med min hälleflundra och pappa med en lubb i bakgrunden.

 

TjockSteffe med hälle

Stefan med sin hälleflundra.

IMG_5086

Jag med en ganska stabil torsk.

TjockSteffe med långa

Och vi avslutar med denna bilden på en långa på ca 15 kg!

Lämna ett svar