Publicerad Lämna en kommentar

Givare fäste – TopNotchStyle

Till det pelagiska fisket har jag tidigare använt ett billigt modifierat köpe-fäste, visst det har funkat men det har inte varit TopNotch som Ica-Jerry skulle ha sagt. Har gått och funderat på detta och tillsammans med Jörgen så kom vi fram till något jag är mycket nöjd med! Han och Larsa har snickrat ihop detta och det blev mycket bra, nu ska jag polera så det blänker och borra hål där givarkabeln kommer ut nere där givarn ska sitta, kabel ska alltså gå inne i röret.

Detta fäste är justerbart i sidled samt att man vrider det upp och ned när det inte används, och man behöver bara lossa på ett vred för detta, smidigt och enkelt! Så under transport kommer fästet ligga slickat jämns båten och det kommer inte se ut som en segelbåt längre när jag kommer farandes, samtidigt blir det väldigt ur vägen när jag inte använder det.

Så fort det är klart kommer mer bilder, förhoppningsvis redan imorn! 😉

Över och ut
//alexander

AP0_2027

AP0_2028

AP0_2029

Lämna ett svar