Publicerad Lämna en kommentar

Dum dum dum dum SadMans!

Fortsatt med att bygga lite beten och då min alldeles egna wobbler SadMan. Det har gått bra, riktigt bra tycker jag. Börjar att bli nöjd med finishen, och de nya skedarna är hur fina som helst! Så nu ska jag bara fortsätta bygga, enda nackdelen är tiden det tar, tar drygt en vecka från det jag börjar tills det är klart!

Har även lackat om lite beten och löjskallar, en del grejer är under prov och förhoppningsvis så kommer rapport om det om det föll väl ut! 😉

AP0_1272

AP0_1274

AP0_1268

En abbörr.

AP0_1267

Filthy Roach – eller Snusk mörten, en tolkning av skitmörten.

AP0_1275

Innefärgen i betesbyggar Sverige, Peacock Bass.

AP0_1277

En kompis ville ha en i “Stormtrooper” färg, hur f**n lackar man en sån? Det här blev min tolkning!

 

 

 

Lämna ett svar