Publicerad Lämna en kommentar

Blåst men soligt!

Idag skulle jag och Putte ut på en liten gäddtur igen. Tänkte prova ett nytt ställe, på vägen dit tänkte vi ta en liten genväg genom en smalare passage. När vi kom ur sundet och ut på andra sidan möttes vi av is!? Va falls? Men efter förra helgen är vi rätt vana isbrytare så vi smög sakta igenom, isen visade sig bara vara ca 2 cm.

De va ju ganska blåsigt så vi valde att fiska på lä sidan av sjön, dagen började ganska fort med en gädda på 90 cm, sen kom det hugg med lite jämna mellan rum. Var en liten dö period runt 3, även kallad dödens timma. Avslutade dagen med 3 gäddor i väldigt kort följd när solen sänkte sig ovan trätopparna.

Va riktigt gött när det inte blåste men man kan ju inte få allt här i världen.

Tjipp tjipp
//alexander

AP0_0391

AP0_0392

AP0_0400

AP0_0418

SadMan fortsatte att locka till hugg, 2 gäddor idag på fägen ”Filthy Roach” aka ”Snuskmörten”.AP0_0425

Lämna ett svar