Publicerad Lämna en kommentar

Nytt från wobblerverkstan!

Sådärja, nu är några klara och varit testade. Lackeringarna kanske inte är de snyggaste men jag prioriterade inte det, jag ville endast veta hur mycket tyngre betet blir med all lack. Anledningen till det är så jag kan hitta den rätta vikten på plasten så jag ska slippa krångla med att vikta betet. Men detta är inte helt sant heller, kanske måste betet viktas för att få en ännu bättre gång, men jag är riktigt nöjd med gången som det är nu, har bara testat att dra det efter bryggan vid yttre rampen. Man kommer kunna trolla med det riktigt sakta, och det var ju lite anledningen till varför jag gör ett eget.

Det är även med lite bilder på hur jag gör ögonen, på ett ungefär iaf. Riktigt allt ska jag inte berätta men ni som läser detta som har fantasi listar nog snappt ut hur jag gör.

Har även börjat fota med en teknik som kallas “Light painting” eller “ljusmålning” som man säger på denna sidan pölen. Riktigt långa slutartider med liten bländaröppning. Så tar man ficklampan och lyser där man vill att det ska bli ljust. Jag använder en slutartid på 15-20 sek med en bländare på f/22 och ISO 100.

//alexander

AP0_9979

AP0_9975

AP0_9987

AP0_9988

Lämna ett svar