Publicerad Lämna en kommentar

Lackeringar!

Ja som några känner till så gillar jag att spruta, med en airbrush alltså! Finner det väldigt stimulerande att få utlopp av sina känslor genom ett munstycke på 0,3 mm. Robin och jag brukade spruta ihop förr men nu har han krånglat med flytt och skaffat sig barn mitt i allt sprutande och inte kommit iordning än. Men jag tjötar på han att han ska få i ordning på sin wobblershop igen så vi kan spruta ihop igen (associerar ni till nått annat när jag skriver spruta?). Ja iallafall så tänkte jag lägga upp lite bilder på det jag lackat nu under den senaste veckan, mer lackeringar finns på https://www.facebook.com/TopNotchFishing.

Har varit dålig på att uppdatera fliken lackeringar och även hemsidan på sistone, kan vara att det inte varit så mkt fiskande. Men lacka wobbler kör jag lite på kvällarna, börjar få lite kläm på det nu iaf 🙂 Sen tycker jag inte bilderna riktigt återskapar verkligheten av wobblerna, de är finare när man har dem i handen.

4-Play 25 cm regnbåge.

4-Play 25 cm regnbåge.

Gäddmaddam silver/lila med svartrygg.

Gäddmaddam silver/lila med svartrygg.

Nåra nissar i olika tappningar av min favorit färg dretmört.

Lämna ett svar