Publicerad Lämna en kommentar

Gösfiske!

Har varit dålig att uppdatera hemsidan på länge, anledningen är att det inte blivit så jätte mycket fiskat.
Men idag skulle iallfall jag och Joel prova lyckan på gösen, det startade lite komiskt med ett hugg på ett paravan spö, jag ska rycka lös paravanen men linan mellan båten och paravanen går av!? Nu får vi leta paravan, men den driver konstigt mot vinden? Joel får tag i paravenen och linan sitter kvar i linutlösaren och i andra änden sitter en fisk! Joel handdrar och fisken kämpar emot riktigt bra och vill inte komma upp, till slut lossnar wobblern.. de va nog en fin fisk…
Vi landar två finare gösar, en runt 4 och en runt 3,5 båda gick självklart tillbaka, honan hade inte lekt ännu.
Jag har även köpt en ny motor till lillbåten, den är jag riktigt nöjd med. En Honda BF15 🙂

Lämna ett svar