Publicerad Lämna en kommentar

Dagens Gäddpass…

Återigen en rätt seg dag på isen..
Vi provade ett nytt ställe idag med väldigt varierande botten, mellan 1,5 till 15 meter, kändes rätt hett och spön placerads zink-zack efter branten. Normalt sett på denna sjö brukar första hugget komma framåt 12 men idag väntade det inte länge, inom en timme var första landade, en smal sak på 92 cm . Huggen avlöste varandra oftast nappade de på 2 spön samtidigt, men tyvärr var det alldeles för långt mellan huggperioderna och de som nappade bommade vi oftast. Ett 10 tal gäddor fick syna ovansidan isen, ett 15-tal fick sig ett gratismål. Dagens största tappades tyvärr då linan gick av mot iskanten, den simmade runt runt hålet och till slut gick linan, den såg ut att vara en en fisk på drygt 7 kg, svårt att säga men det var ett stort huvud. De kom en lite huggrush när solen hade försvunnit bakom träden och det började skymma..

Tack för idag pöjker!

over and out
//alexander

Lämna ett svar