Publicerad Lämna en kommentar

Vinterträffen och KM-5

Idag deltog teamet i Grums Vinterträff. En tävling som inte kunnat utföras på några år då vinden har haft en tendens att ställa till de. Tävlingen i år blev flyttad från lördag till söndag just på grund av vinden.

Putte kunde inte deltaga då han prioriterade annat. Jag och Robin kände att vi ville vara tre i båten så Jocke blev erbjuden den åtråvärda platsen i Team TopNotch och kunde inte säga nej.

Taktiken var knappt klar när vi lämnade kaj och styrde ut mot Vänern. Vi hade två alternativ och vi valde väl fel kanske man kan säga nu med facit i hand. Vi gjorde en taktiskt plats byte efter 2,5 timmas fiske, där vi rev och förflyttade oss ca 3 distans. Det tog kanske 20 minuter efter vi fått i grejerna innan vi hade fisk på kroken. Jocke fick sin första batalj med Vänerlax. Efter en ganska stökig fight kunde jag håva en lax som räckte till en 5e plats på Vinterträffen och vinst i deltävling 5 i klubbmästerskapet!

I klubbmästerskapet blev det snubblande nära att vi skulle stå som segrare. Vi hade chansen att vinna om både Team Söderlund/GLG och Ghostpepper skulle blanka. Den chansen var ju minimalisk men håll på att ske. Ghostpepper tog en öring i slutet av dagen på 62,5 cm… Nya tag nästa år!

Lite bilder från dagen.

Lämna ett svar