Publicerad Lämna en kommentar

Sik-satsning

Igår gjorde Putte, Jocke och jag en satsning på siken i silen. Det var med hopp men ändå respekt vi tog oss ann denna endagssatning. I mitt rek-arbete har jag hört om 12 dagarssatsningar utan att få en sik. Även läst om 4 dagarssatsningar med massor med fisk.

Vi hade målet att få en sik, fick vi det skulle vi vara nöjda. Det tog faktiskt bara ca 1,5 timme innan jag lyckades få första men den var inte stor. Men det var ändå min första sik. Har en bit kvar innan jag nått målet.

Västra silen är en fantastiskt mysig sjö och förmiddagen var riktigt njutbar. Sedan vid lunch drog en regnoväder in o det regnade i 3 timmar så då frös jag faktiskt ordentligt. Jag var inte blöt men det var inte varmt ute.

Jocke däremot lyckades få som och gärs så han vann art ligan.

Lämna ett svar