Publicerad Lämna en kommentar

Ismete och Böjda Spön!

Ja, sent om side tänkte jag faktiskt inte skriva så mycket om helgens ismete som var, utan jag länkar till det Mikael skrev. Förutom att han far med osanning och säger att det var utklassning? Jag fick 5 och han 4, så jag hävdar att jag hade tur, för det handlar absolut inte om skicklighet att fånga snipor, dvs gäddor under 100 cm.

Jag kom på att jag inte har bloggat från förra helgen heller, ligger efter men anledningen till det kommer längre ned.

Men jag tog några bilder som jag gärna delar med mig av:

_DSC1318

_DSC1328

_DSC1338

_DSC1340

_DSC1342

Som ni ser är det mest bilder på Micke med snipor..

Jo, Böjda Spön i Karlstad hörde av sig och ville ha jiggar så igår levererades 24 stycken El Sarvador och 24 stycken Billys i 8 färger.
Kul med en butik i Karlstad som satsar, jag är inte den enda betesbyggaren som ska leverera utan det kommer beten från Gäddgapet och Mosbait! Kul 🙂

Om ni vill se mer av de jiggar jag gör kolla gärna min instagram @topnotchfishing, där lägger jag upp mycket bilder på jiggarna jag gör. Har tänkt att bli lite mer aktiv här på bloggen så småningom, men jag har helt klart fastnat för betesbyggandet.

Så löp och köp!

_DSC1377

Lämna ett svar