Publicerad Lämna en kommentar

Äntligen!

Ja äntligen föll pusselbitarna på plats. Ett ismetespass jag inte glömmer i första taget!

Men dagen började inte så bra, när jag hämtade Jocke kom jag på att jag glömt ta med ett extra spö till han. Vi åkte hem o hämtade det. När vi kommit ca 10 minuter kom jag på att jag glömt isekolodet. Vi vände om och åkte och hämtade det. Väl ute på isen hade jag tappat lunchpåsen vid bilen och bjällrorna låg kvar i bagaget. Men efter en språngmarsch föll pusselbitarna på plats.

Vi har ju fiskat denna sjö ett gäng gånger, enligt Oskar 10 pass och vi har inte riktigt hittat vart gösen håller hus. Men idag gjorde vi det och platsen hade inte kunnat hittas enklare när man har exakta sjökort. Det verkar som att det är riktigt svårt att komma rätt så varenda spö måste placeras rätt på kvadratmetern för att det ska leverera. Idag lyckades vi landa 5 gösar, 3 av dessa över 5,2 kg.

Toppvikterna blev 5780 gr, 5280 gr och 5240 gr. Sedan två runt 3500 gr som vi inte vägde. Idag lägger jag mig nöjd och imorgon blir det nya tag igen! Samma plats ska testas för att se om det kan leverera två dagar i rad.

_DSC1187

_DSC1200

_DSC1210

_DSC1230

_DSC1239

_DSC1245

Tight Line

/Alexander

Lämna ett svar