Publicerad Lämna en kommentar

Sista dagen på Andörja, ny BAMSE TORSK!!!

Nu är man hemma, lite trist, men ändå rätt gött! Hade gärna fiskat ett par dagar till 😉 Sista dagen var det tänkt att vi skulle dra iväg till stället vi fiskade första dagen vi eftersom väderförhållandet tillät de, men efter Stefans jätte torsk valde vi att fiska på samma ställe, det gjorde vi rätt i!! Vi letade efter fisken med hjälp av ekolodet och pang boom small det på rejält för Jonas, en ÄNNU större fisk än gårdagen? va detta möjligt? Electro Samsonen pressades till hela 24,3 kg!! Vilken firre!! Efter denna fisken dog det av lite i fjorden, så vi åkte ut till ett stort grundområde på öns nordvästra sida. Här var det full jakt, sej som jagade små sillen under ifrån och måsar som jagade sillen ovanifrån. Idag stod det massa fisk här! vi fick en hel del makrill, och Stefan tog även en torsk på 10,7 kg.

Vi bokade resan genom FiskaNorge (länk finner ni på höger sidan), husen vi bodde i var jätte fräscha och utsikten från verandan var något extra, sen var det riktigt gött efter ha spenderat 10 timmar på havet att krypa ned i en 40 gradig jacuzzi och värma sig.

Fick vi något annat än stora torkar då? jadå, jag har bättrat på mitt pb på makrill till 1020 gr 🙂 sen fick jag ju även pb på torsk 9,0 kg, lite kvar till Stefans och Jonas jätte torskar men jag glädjer mig åt deras fiskelycka 🙂 jag tar min nästa gång 😉 Stefan nu mera kallad Mr Sealegs efter ha spenderat lite tid på alla fyra på Arvorns badbrygga och mäskat är vansinnigt förtjust i att dra små sej. Det fanns det gott om! Vi har även fått torskar i minde kaliber.

 

Jag hade som målsättning att ta en kveite och och en torsk över 10 kg, inget av det lyckades jag med, får helt enkelt köpa mer grejjer igen. Eller jag funderar på att räkna Mr Sealegs torsk som min? den nappade ju trots allt på mina grejjer, på min moddade jigg! men men.

 

Tight lines
//Alexander

Lämna ett svar