Publicerad Lämna en kommentar

Mr Sealegs med BAMSE torsk!!!

Idag startade vi dagen med att sticka norrut en liten bit till ett stort grundområde, vinden låg på ganska bra men vi nötte på och det kom upp några små torskar och en och annan sej. Stack vidare till ett annat grundområde strax öster om och där hade vi ett sej race, dock ingen vidare storlek på sejarna men men.

Efter en delikat lunch skulle vi fiska i Straumbotn, där hade vi rätt okej fiske på torsk, Stefan drog en fin duble där den större fisken pressade vågen till 20560 gr och mätte 125 cm.
Straumbotn är en fjord som delar Andörja, här är det vackert så att det gör ont i ögonen. Kom på mig själv när jag rattade Arvoren mellan två snöklädda 1000 meters toppar att jag faktiskt hade en tår i ögonvrån.

Imorgon är det dags att åka hem, men vi hinner att fiska lite först! 😉

tight lines
//alexander

Lämna ett svar