Publicerad Lämna en kommentar

Regnbågsfiske!

Idag stack större delen av Top Notch team’et till västra silen för att göra ett försök på regnbåge. Idag körde vi i Rocaden och det va PJ, Robin samt undertecknad. Runt halv 9 la vi i båten i Årjäng och blåste söder över. Efter några sjömil i börja de man skymta båtar, rätt många båtar. Vi slog av på farten innan vi hann ned till dem och satte i våra små wobblers. Väntan blev kortvarig, första fisken tappade jag men jag var inte ensam, vi tappad ganska många! Vi var absolut inte beredda på de brutala huggen regnbågarna gjorde, de va nått helt brutalt. Ingen i teamet hade tidigare trollat regnbåge. Dagen präglades av huggperioder, nappa som bara den för att sedan bli dött. De va bra så man han få i ordning på grejjerna emellanåt.

Största fisken tog PJ å de va en fin båge på 5,6 kg fördelat på 72 cm.

Vi hade så jäkligt kul hela dagen å ingen tid för vila fanns, bara regnbågar överallt och massvis med skratt!!

Over and out
//alexander

Lämna ett svar